Răspuns şi conştientizare totodată, schimbare în bine şi modelarea pozitivu-lui este implicită.

CIPRIAN VIOREL PĂCURAR ALIAS CIPRIAN VIOREL PACURAR ALIAS GOLDENDRAGON raspunde:

Raspund doamnei Lazarescu Elisabeta care a zis ca, fiul ei spune ca, mai bine singur, decat rau acompaniat…
Eu spun ca, nu e fals sa fi astfel, sa gandesti astfel adaptandu-ne la rapoarte si situatii date pana in prezent. Cea ce dealtfel spune toata societatea, cu un inalt grad de I.Q. si I.E. Doamna adevarata mama ca si mamei mele spun cu respect-ul cuvenit, sunt sanse de schimbare pozitiva, cititi in continuare va ROG.

ESTE trist si ESTE pacat, ca se intampla aceste ganduri. Ganduri-le noastre uneori, dar nu tot timpu-l sunt reflecti, in si din lumea realitatii. Permiteti-mi sa va pun o intrebare venita pe moment:

– Acum daca ati avea sansa, sa reparati aceasta situatiune si pasind inapoi in timp, ce ati schimba, ca sa nu se mai ajunga la aceasta situatie, deplorabila in lume?
Cititi in continuare si colaborati cu cei/cele bune/buni.
Buna sa va fie inima. De stiut, cititi comentarii-le si comentati in mod placut dar adevarat, sau schimbati pagina daca doriti, oricum o sa reveniti. Scuze daca deranjez, dar totusi va multumesc anticipat, pentru intelegerea acordata pana acum, cat si in continuare.
In the darkness , I shal be light.
In times of doubt , I shal keep fate.
In frous of rage, I should hunt my crafts.
In vengeance, I should have no merci.
In field of battles, I should have no fear.
Imaginativa copiii aceste, situatiunii indescriptibile altfel, dar va spun de acum sa stiti ca, mai bine singur/a decat rau acompaniat/a : Cand un barbat iubeste o femeie, ea devine slabiciunea lui. Cand o femeie iubeste cu adevarat un barbat, el devine puterea ei. Aceasta se numeste schimb de puteri. Buna sa va fie inima. Daca incepe un razboi aproape de voi, femeile spun mergeti voi, tata daca ai fi sau nu, tot trebuie sa mergi pentru copii, pentru pace, pentru neam si patrie.

Deci cine, ce scurtcircuiteaza? Femeile proaste, care aduceti barbati din lumea a 3-a, in tara noastra sa avem exemplu de non-valoare, diferentiere prin mixtitudine injustificata, cu alte neamuri indepartate de regiunea noastra din care provenim, cand devenim si noi ca ei, negri de necazuri si plini de nevoi, tot nu va convine. Adevaratii barbatii, nu vorbim de ciocoflenderi aici, sunt neclintiti in momente de clintire, cand femeile nu mai sunt ce au fost o data, putin timp in urma. Ele formeaza emanciparea feminina, se cred cap de cap si au un corp de corp, nu ne ajuta in timp de furtuna, cu nimic. Fustangii in functii si batrani unii, respectiv pantalonare-le(staruri-le porno, femeile cu curvia in fapte si inselaciunea prin infidelitate, in gandurile voastre zilnice, ca si mod de viata, traficante de tot fel-ul), versate si de toate varstele, RUSINE voua de N ori.

Noi printre care si Eu, cu cele si cu aceia prezenti pe teatrele de operativitate, care nu cautam victime si totusi suntem victimizati, respectiv victimizate din rautatea impusa ca atare si de acea noi ne simtim IUBITI de cine ne-a facut pe acest Pamant, mai mult decat orice.

Femeia de azi, este o femeie esuata, manipulata si fara puterea de a face sacrifici precum viata in virginitate pana la 18 ani minimum, abstinenta femei cand iubitul, dupa caz poate sotu-l cand este plecat, in vizita sau interes de serviciu, vitejia de a trai in puritate si face pace daca este cazul, intre brute-le care se cearta, etc.

Randamente nu avem de notificat prea multe, dar sant totusi persoane pe care eu le respect, ajut si ma gandesc, fiind puncte-le mele de reper si ghidare, in oceanul plin de posibilitati al acestei vietii, pe care o traiesc.

A FI ROMAN/ROMANCA ESTE O MINUNE IN DAR, DAR SI O RESPONSABILITATE. Eu declar asta.

Smecheria si prostia prostilor si proaste-lor din lume sau si din tara, au distrus si continua sa distruga Romania. Va rog sa ma contactati, la numeru-l 0033751044734 acesta fiind conectat si la WhatsApp, nu in ultimul rand FBMessenger. Doresc sa cunosc pe oricine doreste, sa cunoasca ce inseamna si ce propune, ca beneficiu adus umanitatii la nivel local, regional, national, continental si global totodata, spirit-ul asociativ reprezentat prin; Asociatia… …U.A.N.N.-O.T.N.N.-U.M.N.N. DE PESTE TOT DIN LUME.
Sunt sanse pentru Premiu-Nobel A., in cel de-al trei-lea paragraf din testament-ul lasat tuturor, existand si in original, fiind stipulat ajutor-ul oferit unor astfel de actiuni precum, El A. NOBEL faimos prin DIPLOMATIA sa, bunatatea sa, nobletea vietii pe care o ducea in acele timpuri, Nobel Alfred stipuleaza printre alte cuvinte ca, daca vreodata o noutate mondiala, la propriu apare, trebuie sustinuta si cu fondurile lasate mostenire,…

Vorbind despre acestea, va invit sa cititi testament-ul in original si sa ma contactati. Este foarte interesant, inportant in masura tot-ului dintr-o data, incepi precum spun Eu acum. Cu doar un pas invatam ca putem merge si cu ochii buni vedem, aer-ul sa-l reânprospatam, de viata ca OAMENI BUNI sa ne bucuram, din pozitia de drepti privind inainte si acum amintindu-ti de mine, sa traiesti indelungat.

Nu uita ca TU esti inportant/a si cea ce vei cunoaste de la mine, in mod asociativ este la fel pentru mine in drept-ul international si cu fapte-le care ma reprezinta, urmand o cale dreapta chiar spunandui-se SFANTA intr-un cuvant. Toti am fost copii, am gresit dar Eu am invatat la scoala, am fost victimizat in adolescenta pana in fata mortii ei si de 13 ori pana in prezent, victorie adusa vieti asuprind mortea. Dupa ce am reparat ce am stricat unde a fost caz-ul, cum se spune asa se face, nu am mai repetat greseala. Eu va pot explica cu o precizie exacta, totu-l despre idee va pot explica cu lux de amanunte.

Eu sunt, Presedinte Ciprian Viorel Păcurar alias Ciprian Viorel Pacurar fiind repet original-ul conceptor, initiator si executor a acestei idei, care nu in ultim-ul rand, va va aduce un confort personal cu impersonal totodata, din experienta mea (DRAGON CU CALIFICATIV DE, UNIVERSAL). SPUN CA, nu asa se procedeaza precum se vad rezultate-le statuturi-lor de facto create sau/si experimentativ inprumutate conceptual, esuand in drum-ul lor din cauza unor neghiobii/be si parvenitii/te ai societatii actuale din Romania si din lume, fiind cativa pe lista mea de, TO DO NEXT CLEAN UP.

Doresc sa va impartasesc o solutie reala, in premiera mondiala, fara precedent creata de nimeni in acest context si ordine de idei, va atrag atentia individual prin acest mesaj va spun ca, voi invoca si voi sustine drept-ul de autor si drept-ul in fapte demne de urmat inca din anu-l 2015, pentru un viitor respectiv sau/si inclusiv mai bun tuturora, in orice perioada de timp de acum inainte, drept-ul de autor este si va fi, pe statut-ul nostru fiind respectat cu mare grija.

…U.A.N.N.-O.T.N.N-U.M.N.N de peste tot din lume, este in continua developare bazata pe o cercetare intinseca totodata la alte nivele, respectiv non-intrinseca dar aceasta non-intrinseca fiind, nu trebuie sa ne duca inspre necesitatea de, distrugere ori autodistrugere persona-obiect-natura in toata vastitatea sa generala. Va multumesc anticipat, pentru intelegerea acordata.
FaceBook : #UANNfromallovertheworld

#UMNNdepestetotdinlume

#OTNNdepartoutdanslemonde

Doresti sa sti mai multe?

Cauta pe GOOGLE:

Ciprian Viorel Păcurar alias Ciprian Viorel Pacurar…

SEMNEAZA DACA AI 18ANI SAU MAI MULTI.
https://www.petitieonline.com/cerem_nationalizarea_tuturor_resurselor_naturale_ale_romaniei
Descoperiti ca :
https://www.facebook.com/groups/1414229612173477/permalink/2068688513394247/
In the face of death, I should have no remorse.

Advertisement
Categories Uncategorized
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close